Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

 

A tüzép névadója és egyben alapítója 25 év szakmai tapasztalatának köszönhetően ma már szinte minden építőanyaggal, festékkel, szaniterrel és burkolattal kapcsolatos elképzelésekre tudunk megoldásokat adni. 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű és családi vállalkozásként működő cégként 2004 óta saját telephelyről szolgáljuk ki minden kedves vásárlónkat. Lassan 15 éve, a gyors forgalmi és készletbeli fejlődésnek köszönhetően a telephelyünkön folyamatosan egyre több gyártó és azoknak termékei érhetőek el festékboltunkból és fürdőszoba-bemutatótermünkből egyaránt. Egyre növekvő telephelyünkön immáron közel 2500 négyzetméteren több szintű polcrendszeres elrendezéssel folyamatosan növekvő raktárkészletünkről tudjuk biztosítani a gyors kiszolgálást, szaktanácsadással egybekötve. 2014-ben az Új Széchenyi terv keretein belül sikerült festékpalettánkat kibővíteni, melynek következtében óriási festék és tapéta választékkal várjuk kedves ügyfeleinket. A vásárlók érdekeit szem előtt tartva az évek során felépítettük gép parkunkat, mellyel bármely termék házhozszállítását, rakodását, daruzását kivitelezni tudjuk.

 

2018-tól a felújítás előtt álló vásárlóink részére külön helyszíni felméréssel és látványtervezéssel tudjuk még könnyebbé és probléma mentesebbé tenni a kivitelezés és átalakítás folyamatát.

 

Vállalkozásunk napjainkban széles skáláját biztosítja a legújabb trendeknek megfelelő építőipari anyagoknak, tapétáknak, festékeknek, burkolatoknak, kádaknak, zuhanykabinoknak, szanitereknek, csaptelepeknek, fürdőszobabútoroknak és kiegészítőknek.

 

Legfontosabb célkitűzéseink:

  • folyamatos fejlesztésekkel, új termékekkel és szolgáltatásokkal megfelelni a változó vevői elvárásoknak
  • a vásárlók gyors, teljes körű kiszolgálása, családias légkörben
  • a termékek, szolgáltatások minőségének magas szinten tartása. 

 

Látogassanak el telephelyünkre, ismerjenek meg bennünket!

Éljék át, miért jó érzés a Bata Tüzép Kft ügyfeleinek lenni!